Bed & Breakfast de Uilenberg in Holsloot

B&B de Uilenberg is het gehele jaar door geopend in Holsloot en is gelegen nabij de grotere plaatsen Coevorden en Emmen in de mooie provincie Drenthe. Familie Noordam biedt haar gasten tal van faciliteiten in deze bed and breakfast, gelegen in een landelijke omgeving met vele excursie mogelijkheden, waardoor uw verblijf ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zal worden.

De Camping de Uilenberg en B&B de Uilenkast biedt de gasten schitterende trekkershutten of stacaravans waar het goed te vertoeven is. Via een pad langs diverse dieren vindt u het terras. Wwaar koffie, thee, gebak, ijs etc. verkrijgbaar is en de warme maaltijd op gediend word. De Camping de Uilenberg en B&B de Uilenkast biedt de gasten schitterende trekkershutten of stacaravans

In de B&B accommodaties kunt u beschikken over wifi.

We hebben op dit moment in onze B&B de mogelijkheid voor 15 personen te overnachten.

Het arrangement is inclusief ontbijt en tegen een geringe vergoeding van €12,50 p.p kunt u de warme maaltijd in de kantine mee eten, mee eten met de pot.Deze kantine biedt ruimte voor 80 personen en is ook prima geschikt voor feesten en partijen, door ons verzorgd met buffet of barbecue of met zelfbediening. Eenmaal terug op de kamer beschikt u over een eigen toilet, de badkamer deelt u met de andere gasten. In overleg kan te allen tijde een extra bed bijgeplaatst worden, ook beschikken wij over kinderbedden, veel is mogelijk bij B&B de Uilenberg in Holsloot, informeert u vooraf naar de mogelijkheden.
b&b, bed, breakfast
Reserveer nu direct!

Tarieven

Huren trekkers hut p.p.p.n €16

B&B per persoon €19,75

Warme maaltijd in de avond mee eten €12,50 1 dag vooraf reserveren

Dit is ook excl toeristen belasting

1 persoonstoeslag 20%

overzicht camping, minicamping, rust, ruimte, natuur

Omgeving en aanbiedingen Bed & Breakfast

B&B de Uilenberg ligt in de buurt van Coevorden en Emmen in de prachtige natuur van de provincie Drenthe, vanuit uw kamer kunt u eropuit trekken te voet of per fiets. Er zijn genoeg aantrekkelijke bestemmingen in de buurt om u een onvergetelijk verblijf te garanderen, denkt u eens aan de bekende dierentuin in Emmen of het bij kinderen zo geliefde ponypark Slagharen, alles is goed bereikbaar vanuit Holsloot.

Onze tarieven zijn alleszins vriendelijk te noemen, wij bieden veel waar voor uw geld, u verblijft al in onze B&B voor €19,75 per persoon per nacht, inclusief ontbijt. Daarnaast kunt u gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen. Als u twee weken of meer boekt krijgt u 10% korting en als u een midweek boekt verblijft u vier nachten voor € 18,75 per nacht.

Familie Noordam hoopt u spoedig te mogen begroeten in haar B&B in het schilderachtige Holsloot!

Of kies voor een verblijf in onze trekkershut!

Cottage, Huisje, rust, natuur
Cottage, Huisje, rust, natuur
Rust, huisje, huis, cottage, de uilenberg
Rust, huisje, huis, cottage, de uilenberg